"Manipulasjon kan få deg til å tvile på deg selv. Jeg hjelper deg å finne tilbake til din egen sannhet."
Støtte På Linjen: Alltid Her For Deg
I livets uforutsigbare øyeblikk, når utfordringene virker overveldende, er det å vite at det finnes noen å snakke med, en uendelig kilde til trøst. Støttetelefonene er en vital ressurs for øyeblikkelig hjelp, rådgivning, og empatisk støtte. Uansett hva du går gjennom – enten det er psykisk helse, personlige kriser eller behovet for en samtalepartner – er hjelpen bare en telefonsamtale unna. Disse tjenestene, drevet av dedikerte fagfolk og omsorgsfulle frivillige, tilbyr et lyttende øre og en hjelpende hånd 24/7, for å guide deg gjennom mørket og tilbake til lyset. Ikke nøl med å nå ut; velg en linje, finn en stemme, og ta det første skrittet mot helbredelse og håp.

Her er en liste over hjelpetelefoner og støttetjenester:
-
Mental Helses hjelpetelefon: 116 123 – Døgnåpent tilbud for de som trenger noen å snakke med. Tilbyr også en døgnåpen chat på sidetmedord.no.
-
Dinutvei - Nasjonal veiviser ved vold og overgrep: Dinutvei er en nasjonal veiviser som gir kvalitetssikret informasjon om vold i nære relasjoner, voldtekt og seksuelle overgrep. Her kan du finne hjelpetilbud nær deg, stille spørsmål og få svar på det du lurer på om vold og overgrep. For akutt hjelp, kontakt VO-linjen på 116 006.
-
Kirkens SOS: 22 40 00 40 – Krisetjeneste som tilbyr samtaler via telefon, chat og meldinger.
-
Røde Kors-telefonen om tvangsekteskap og kjønnslemlestelse: 815 55 201 – Tilbyr hjelp og støtte.
-
Alarmtelefonen for Barn og Unge: 116 111 – For barn og unge som opplever vanskelige hjemmesituasjoner.
-
Landsforeningen for forebygging av selvskading og selvmord (LFS): Tilbyr støttetelefon for de som sliter med selvskading eller selvmordstanker.
-
Barneombudets kontor: Har en egen telefonlinje for barn og unge som ønsker å diskutere vanskelige temaer.
-
Nasjonalt senter for vold og traumatisk stress (NKVTS): Tilbyr støtte for de som har opplevd eller er berørt av vold og traumer.
-
Anonyme Alkoholikere (AA): Har kontakttelefon for de som sliter med alkoholproblemer.
-
Rustelefonen: 08588 – Informasjon og rådgivning om rusmidler og avhengighet.
-
Legevakten: 116 117 – For akutt medisinsk hjelp som ikke er livstruende.
-
Kors på halsen – Røde Kors for ungdom: 800 333 21 – Støttetelefon og chat for barn og unge opptil 18 år.
-
Sex og samfunn: Tilbyr chat for unge om seksualitet, prevensjon og seksuell helse.
-
Landsdekkende telefon for incest- og seksuelt misbrukte: 800 57 000 – Tilbyr hjelp og støtte for overgrepsutsatte.
-
Norsk forening for stoffmisbrukeres foreldre (NFSF): Tilbyr støtte og veiledning for foreldre til barn som sliter med rus.
Hver av disse tjenestene tilbyr støtte til ulike problemstillinger. Det er viktig å formidle denne informasjonen på en tydelig og lett tilgjengelig måte på nettsiden din for å sikre at de som trenger det kan finne hjelp raskt.